Idag får du 40% rabatt

Hög kvalitet

Vi trycker med barnrumsvänligt latexbläck för bästa möjliga tryck och minsta möjliga miljöpåverkan.

Svensk tillverkning

All tillverkning sker i vårt eget tryckeri i Sverige. Därför kan vi kvalitetssäkra och erbjuda snabba leveranser.

Nöjda kunder

Kundrecensioner från våra kunder har gett oss ett genomsnittligt betyg på 4.8 av 5 sedan år 2011.

Skapa och beställ

Skapa din egen unika canvastavla
Ladda upp bild
Filformat: .jpg (Max 25Mb)
User image
Ni har markerat ett område som har för låg upplösning för din valda storlek. Förstora markeringen eller välj mindre storlek på din canvastavla.
  Radera bild
Produktinställningar
Välj format

Kvadratisk
 

Stående
 

Liggande
Välj storlek
20x30
30x40
40x60
50x70
70x100
80x120
30x20
40x30
60x40
70x50
100x70
120x80
20x20
30x30
40x40
50x50
70x70
Välj kilram
18mm
Pris
Välj antal
Färgåtergivning
Kanttryck
mirrored
bleed
Vill du lägga till tavelkrok för enkel upphängning?

Material
  • Våra canvastavlor trycks på 400gr canvasduk av 100% bomull i absolut högsta kvalitet. Duken har en perfekt balanserad vithet och egenskaper som ger otroligt färgrika och skarpa tryck med hög kontrast och svärta. Vi använder barnrumsvänligt latexbläck som inte avger några farliga ämnen i rumsmiljön.
Dela med andra:Canvastavlor Online

Välkommen till Canvaspicasso. Hos oss beställer du canvastavlor online – alltid till bra pris och hög kvalitet. Här skapar du konst av dina egna bilder eller med motiv från vårt canvasgalleri. Genom vårt verktyg Canvas Studio laddar du lätt upp dina bilder och skapar dina egna unika Canvastavlor online. Vi har över 75 000 nöjda kunder och har genom åren levererat över 500 000 canvastavlor till våra kunder.

Canvastavlor med egna bilder

Skapa Canvas av dina bästa bilder. En canvastavla förevigar minnet av ett barn, en familjemedlem, en vän, ett djur, ett minne eller en upplevelse. Genom vårt designverktyg Canvas Studio laddar du enkelt upp dina bilder direkt från din dator eller din mobiltelefon och skapar konst på bara några få knapptryck. Du kan både applicera bildeffekter och se din blivande tavla i 3D och i olika rumsmiljöer innan du beställer.

Canvastavla av högsta kvalitet

Vi trycker våra canvastavlor på en noga utvald 400g canvasduk av högsta kvalitet. Duken är kraftig och UV-resistent vilket gör att den inte bleks av solljus. Den är tillverkad av 100% bomull har en perfekt balanserad vithet och egenskaper som ger otroligt färgrika och skarpa tryck med hög kontrast och svärta. Vi använder barnrumsvänligt latexbläck från HP som inte avger någon lukt eller några farliga ämnen i rumsmiljön. Resultatet är en stryktålig Canvastavla med vackra bilder som håller i många år.

Anpassa utformningen av din Canvastavla

En Canvastavla från Canvaspicasso kan beställas i en mängd olika storlekar. Efter att du valt storlek och motiv kan du även anpassa exempelvis kanttyck. Vi erbjuder flera olika alternativ så som Canvastavla med speglad kant, Canvastavla med utfallande tryck, Canvastavla med svart kant eller vit kant. Välj det alternativ som passar din bild bäst. Genom vårt unika verktyg Canvas Studio kan du också laborera med olika effekter på din bild. Med ett enkelt knapptryck kan du konvertera din färgbild till gråskala eller applicera någon av våra häftiga specialeffekter som skapar verklig konst av dina motiv. Välj bland effekter som Abstrakt, Warhol, Sepia och Van Gogh.

Canvas med ram av furu

Våra canvasramar är tillverkade av svensk furu av hög kvalitet. Canvasramen finns i två olika tjocklekar, Standard Canvasram 18mm och Premium Canvasram 38mm. Ramen fabriksmonteras och duken spänns upp maskinellt.

Monterad Canvas

Alla våra canvastavlor levereras färdigmonterade på canvasram av furu. Duken spänns maskinellt och kontrolleras manuellt för att säkerställa att du får en riktigt fin canvastavla av högsta kvalitet. Vi packar alla våra canvastavlor i en kraftig och stöttålig wellkartong som skyddar din canvastavla under transport.

Tavelvägg med Canvas

Ska du beställa canvas i flera olika storlekar och med olika motiv kan det vara snyggt att skapa en tavelvägg där du hänger upp dina canvastavlor tillsammans. Ett bra tips är att först skapa en skiss där du märker ut storleken på varje tavla, avståndet mellan canvastavlorna och placerar dem så de passar tillsammans. Tycker du att det är svårt att skissa kan du placera ut canvastavlorna på golvet för att skapa dig en bra överblick över de olika tavlornas placering och avstånd till varandra.

Små och Stora Canvastavlor

Vi tillverkar både små canvastavlor och stora canvastavlor i flera olika format. Välj mellan kvadratisk canvastavla, liggande canvastavla och stående canvastavla. Vi tillverkar kvadratisk canvastavla i storlekarna 20x20, 30x30, 40x40, 50x50 och 70x70cm. Liggande och stående canvas kan beställas i storlekarna 20x30, 30x40, 40x60, 50x70, 70x100 och stor canvas 80x120cm.

Vad våra kunder tycker
Kerstin Andersson
2024-06-28
Stor tavla

Beställde en stor canvastavla från eget foto. Bra kvalite, snabb leverans.
Supernöjd!

Jocke
2024-06-28
Två st canvastavlor

Helt enligt förväntan. Bra!

Anders Johansson
2024-06-26
Alissa White-Gluz

Fint tryck och material

Tomas sjöberg
2024-06-26
Tavla

Bra vara,snabb leverans.

Följ oss på Instagram och ta del av vårt exklusiva VIP Black Friday-erbjudande.
20-50% rabatt på hela sortimentet!

Poster Galleri -50% | Poster Studio -30%
Födelsetavlor -30% | Faktatavlor -30%
Canvastavlor -30% | Posterramar -20%

Bilder märkta som "Premium selection" är noga utvalda av våra designers och inredare och säljs i en begränsad upplaga.