Idag får du 40% rabatt

Vilka är vi på CanvasPicasso?

Vi på CanvasPicasso är ett härligt gäng kreativa människor som kom på idén att låta andra använda sin kreativitet till att skapa urläckra canvastavlor. Ur denna idé föddes världens första webbaserade workshop för omvandling av foton till canvas. Idag, 10 år senare, har vi utvecklat både vårt koncept, våra verktyg och vårt sortiment till att omfatta en rad olika kreativa produkter så som presentpapper, fotoaffischer, fototapeter och inte minst canvastavlor.

 

Svensk produktion och kvalitetskontroll

Vi är mycket måna om att erbjuda våra kunder högsta möjliga kvalitet både i tryck, material och hantverk. Vi har egen tillverkning i Sverige och jobbar med utrustning som är specialanpassad för vår produktion. Alla våra dukar, papper och övriga material är noga utvalda i nära samarbete med våra leverantörer och särskilt anpassade för tryck i våra maskiner. Alla våra produkter genomgår både maskinell och manuell granskning för att säkerställa kvalitet innan varorna skickas till dig som kund.

 

Galleriet

Vi har ett av marknadens mest välsorterade bildgallerier för dig som söker färdiga motiv eller inspiration. Här hittar du noga utvalda bilder speciellt framtagna för tryck på canvas, fotoaffisch, tapet eller presentpapper. Alla bilder är sorterade under kategori samt konstnär och våra bästa bilder har dessutom den särskilda märkningen "Premium Selection".

 

 

Företagsinformation

PrintGruppen Svenska AB
Bävervägen 9
SE-352 45 Växjö


Internet:
www.canvaspicasso.se

E-post:
support@canvaspicasso.com

Organisationsnummer:
556775-9393

 

CanvasPicasso administreras och underhålls av PrintGruppen Svenska AB, som är fullservicepartner för e-handel. PrintGruppen Svenska AB är registrerat i Sverige under organisationsnummer 556775-9393. Bolagets momsregistreringsnummer är SE556775939301. Vårt huvudkontor finns på Bävervägen 9, 352 45 Växjö. Mer information om PrintGruppen Svenska AB finns på www.printgruppen.se.

Åtkomst till och användande av www.canvaspicasso.se får endast ske i enlighet med våra användarvillkor. Innan du använder denna webbplats förutsätts du ha läst, förstått och godkänt dessa allmänna villkor och våra sekretessbestämmelser.

 

 

 

Följ oss på Instagram och ta del av vårt exklusiva VIP Black Friday-erbjudande.
20-50% rabatt på hela sortimentet!

Poster Galleri -50% | Poster Studio -30%
Födelsetavlor -30% | Faktatavlor -30%
Canvastavlor -30% | Posterramar -20%

Bilder märkta som "Premium selection" är noga utvalda av våra designers och inredare och säljs i en begränsad upplaga.