Idag får du 40% rabatt

Samarbeten

Blogg eller Instagram

Söker du en samarbetspartner till din blogg eller Instagram har du hittat rätt. Vi älskar kreativa människor och tycker det är oerhört intressant med sociala media och har du dessutom många följare så blir vi ännu mer nyfikna. Vi låter dig gärna testa våra produkter om du delar med dig av din upplevelse och skriver några rader om oss. Har du stort inflytande över dina läsare och känner din målgrupp är vi dessutom villiga att betala dig en slant för samarbetet. Skriv gärna några ord till oss om vad du bloggar om och dina egna idéer om ett samarbete så återkommer vi inom kort. Kontakta oss här.

 

Återförsäljarprogram för företag

Driver du företag och vill sälja våra produkter så står vi redo att hjälpa dig. Vi har ett väl utvecklat återförsäljarsystem som gör det superenkelt att komma igång och det är naturligtvis helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med både butiker och webbshoppar och inget samarbete är för stort eller för litet. Kontakta oss för mer information.

 

Passar dina produkter in i vårt sortiment?

Vi arbetar ständigt med att utveckla vårt utbud. Har du förslag på produkter eller tjänster som du tycker att vi border erbjuda våra kunder är du varmt välkommen att kontakta oss.

 

Är du fotograf eller konstnär?

Gå med i vårt artistnätverk och få dina bilder publicerade i vårt galleri. Att ansluta sig är kostnadsfritt och varje gång vi trycker någon av dina bilder får du en kick-back. Ansök här.

 

 

Följ oss på Instagram och ta del av vårt exklusiva VIP Black Friday-erbjudande.
20-50% rabatt på hela sortimentet!

Poster Galleri -50% | Poster Studio -30%
Födelsetavlor -30% | Faktatavlor -30%
Canvastavlor -30% | Posterramar -20%

Bilder märkta som "Premium selection" är noga utvalda av våra designers och inredare och säljs i en begränsad upplaga.